• Taite Työelämään

Joko sitä ollaan hanketyön ytimessä?

Updated: Aug 13, 2019

Jäin miettimään kysymystä, mikä todella on sitä hanketyön ydintä?

Onko hanketyön ydin asiakastyössä onnistumista, monipuolisten koulutuksen järjestämistä tai toimiva yritysyhteistyö? Voisiko se olla verkostoyhteistyötä tai laadukkaan maksatushakemuksen palautus?

Mistä voi päätellä olevansa ytimessä, juuri siinä kohtaa mikä on merkityksellistä?

Wikisanakirja määrittelee ytimen mm. tällä tavoin: esineen sisin tai keskeinen osa; asian keskeisin sisältö, keskus, sydän, maapallon sisimmäinen osa keskipisteen ympärillä, tietotekniikassa käyttöjärjestelmän keskeisimmän toiminnallisuuden, kuten prosessien, -suorittamisen-, ja muistinhallinnan osa. Ydin yhdyssanan alkuosana ilmaisee tärkeintä, olennaisinta.

Vastaus kysymykseen on kyllä, Taite työelämään- hanke on hanketyön ytimessä juuri tänään ja tällä hetkellä. Toiminnot ovat suunnitelmia, asiakastyömme on vasta aluillaan ja näemme ympärillämme keskeneräisyyttä. Vastaus säilyy kuitenkin ennallaan. Kyllä, me olemme ytimessä. Sisin on muovautunut. Tuleville toiminnoille on laskettu hyvä pohja, jonka päälle rakennamme tavoitteiden mukaista toimintaa. Haluamme olla mahdollistamassa yksilöiden ja yritysten tavoitteiden toteutumista rohkeasti totuttuja rajoja ylittäen pilke silmäkulmassa. Avain onnistumiseen on luoda tila tasavertaiseen ja avoimeen vuoropuheluun riippumatta siitä kenen kanssa olemme puheissa!

95 views

Recent Posts

See All
Laukaa_harmaa_rgb.png

Yhteystiedot

Eeva-Monica Isoluoma 

040 621 5399

Nelli Koivumaanaho

040 162 5804

Pirkko Heinänen

040 614 9954

etunimi.sukunimi(a)aanekoski.fi

Some

  • b-facebook
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Ota yhteyttä

Success! Message received.